La Tienda

Welkom bij La Tienda, een traditioneel Spaans dorpshuis, volledig gerenoveerd, voorzien van alle luxe van deze tijd. Gelegen in één van de mooiste straatjes van Cómpeta, vlakbij het dorpsplein.

Ervaar de rust en de persoonlijke aandacht van een B&B met de luxe van een hotel.

In la Tienda zijn 4 appartementen gecreëerd, elk met een eigen volledig ingerichte badkamer, een zitgedeelte met tv, een slaapgedeelte en 3 appartementen hebben een keuken.

De appartementen zijn bereikbaar door een aantal stenen traptreden, hierdoor ervaar je de sfeer van een traditioneel Spaans dorpshuis.

Boven is een prachtig dakterras ontworpen door een lokale architect. Het bestaat uit een zonnegedeelte met buitendouche en een beschaduwd gedeelte met een stenen barbecue en een grote tafel, om aan te kunnen lezen, eten of wellicht werken. Kortom genieten....RESERVEREN

Uw verzoeken worden binnen een dag behandeld

Welkom in het witte bergdorp Cómpeta, in het zonnige Andalusië, Zuid Spanje. Een heerlijke vakantiebestemming  voor onder andere wandelaars en fietsers. maar ook als je de grote steden of het strand wilt bezoeken is Cómpeta een mooie uitvalsbasis.  Op het dorpsplein ontmoet men elkaar onder het genot van iets te drinken en/of te eten.

Cómpeta is één van de pittoreske Andalusische witgeschilderde bergdorpen met smalle straatjes typerend voor deze streek. Het dorp telt 4000 inwoners en heeft veel faciliteiten. Leuke restaurants en barretjes, banken, apotheek, drogist, supermarkten, ze zijn allemaal aanwezig in Cómpeta . Spierwitte huizen met verweerde, terracotta dakpannen, smalle straatjes en steegjes met rode geraniums, oude mannen met gegroefde gezichten op het bankje onder de monumentale kerktoren die je met een vriendelijk 'hola' zullen verwelkomen. Kortom alles wat je je voorstelt bij een 'Pueblo Blanco' is aanwezig.